• Installation technique

  Laat gebouwen leven. Nieuwbouw, Renovatie, Beheer en Onderhoud. Met 95 jaar ervaring hebben wij alle kennis in huis om uw gebouw optimaal te laten presteren. Zodat u de optimale resultaten kunt behalen. ULC biedt als multidisciplinair totaalinstallateur op maat gemaakte oplossingen. Een gebouw functioneert door implementatie van de juiste toepassingen. Pas dan komt een gebouw tot leven. ULC creëert een perfect duurzaam (binnen)klimaat door aandacht te besteden aan de specifieke wensen van de eindgebruiker.

 • WKO Installations

  Nederland streeft naar volledig energieneutrale nieuwbouw en renovaties vanaf 2020. Een perfect hulpmiddel voor het verkrijgen van een energieneutraal gebouw is het implementeren van een Warmte/Koude-Opslag Installatie (WKO). Al meer dan 20 jaar zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen, plaatsen en onderhouden van deze installaties. Hiervoor zijn wij NENI (Nota Eisen Normen voor Instellingen) gecertificeerd.

 • Fire safety

  Als lid van de VEBON/NOVB zijn wij in het bezit van de certificaten: Brandmeldonderhoudsbedrijf, Brandmeldinstallatiebedrijf, Onderhoudsbedrijf Sprinkler Installaties, Levering Sprinkler Installaties, VCA ** 2008/5.1, ISO 9001:2008 gecertificeerd door de CIBV. Zelf voeren wij de volgende certificering uit: - Aanleg/ levering sprinklersystemen volgens CCV-certificeringsschema leveren VBB-systemen - Onderhoud aan sprinklersystemen volgens CCV-certificatieschema Onderhoud VBB-systemen - Installeren Brandmeldinstallaties volgens CCV-certificatieschema Installeren Brandmeldinstallaties

 • BIM

  Van handgemaakte tekeningen op de tekentafel naar Augmented Reality met behulp van BIM modellen en VR brillen. De ontwikkelingen binnen het technische ontwerpproces in de afgelopen 95 jaar hebben geleid tot een maximale implementatie van BIM in het voorbereidings- en beheertraject. Bij de ULC groep wordt ruim 90% van de ontwerpen gemaakt met behulp van het Bouw Informatie Model.

 • Movement on the Ground

  Tegenwoordig kom je de term 'Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen' bijna net zo vaak tegen als het woord: ‘Duurzaamheid’. Maar hoe maak je Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen concreet? Door bijvoorbeeld met Movement On The Ground samen te werken. Zo verzorgden wij in 2017 de noodstroom aggregaten voor de campus op Lesbos. Bezoek de website van Movement On The Ground

  Website Movement On The Ground
 • Energy monitoring

  Door inzicht te krijgen in uw energieverbruik kunt u tijdig de juiste keuzes maken die bijdragen aan een langere levensduur van uw gebouw. Of het nu gaat om het vervangen van oud materiaal, het voorkomen en/of oplossen van storingen, of inzicht krijgen in het verbruik van uw gebouw zodat u energiebesparende ingrepen kunt toepassen. Onze specialisten zorgen voor een actueel overzicht dat makkelijk te gebruiken is. Dichtbij en op afstand.

Healthcare
Retail & Hotels
Culture & Recreation
Education
Utility

Recent projects

Energyneutral Hotel Jakarta

15.200 m²

Amsterdam

New construction

Amsterdam Skills Centre

3.800m²

Amsterdam

Renovation

Erasmus Medical Center

207.000m²

Rotterdam

New construction

The Student Hotel – Sphinx

15.000m²

Maastricht

Renovation

The Student Hotel – City

9.000m²

Amsterdam

Renovation

MBO Technic

20.000m²

Utrecht

Renovation, Management

Faculty of Applied Science

30.000 m²

Delft

New construction, Management

Naturalis Biodiversity Centre

39.000m²

Leiden

Renovation, New construction

Customer reviews