Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

 

ULC vindt het belangrijk om bij te dragen aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Niet omdat het moet maar omdat wij vinden dat het hoort. Door gebruik te maken van duurzame installatietechnieken is ULC bezig met milieubewustzijn. Samen met onze klanten zorgen we ervoor dat de CO2-uitstoot sterk teruggedrongen wordt en dat we in de toekomst zelfs aan de landelijke CO2 neutraal eist voldoen. Naast het stukje duurzaamheid vinden wij het belangrijk om een aantal goede doelen te ondersteunen.

Movement On The Ground

Movement On The Ground is een groep onafhankelijke zakenmensen die reageert op een humanitaire crisis die de onschuldige mannen, vrouwen en kinderen treft die door klimaatverandering, armoede en oorlog uit hun huizen zijn verdreven. Zijn streven naar een constante aanwezigheid op het Griekse eiland Lesbos. Daar werken zij samen met de lokale gemeenschap in een poging om de lokale bevolking met de vluchtelingen te verbinden met als doel de waardigheid van de vluchtelingenpopulatie te verbeteren. ULC steunt dit initiatief en heeft in 2017 noodstroom aggregaten voor de campus op Lesbos geschonken. In mei 2018 zijn 4 willekeurige medewerkers van ULC vertrokken naar het eiland om daar te helpen. Zo is het idee ontstaan om een werkplaatsunit in te richten waar de mensen zelf onderdelen kunnen repareren. Zo hoopt ULC de situatie op Lesbos een stukje leefbaarder te maken. Bekijk hieronder de video van ons bezoek op Lesbos.

Meer weten? Bezoek de website van Movement On The Ground

 

 

Hulphond

Hulphond Nederland helpt mensen met een fysieke of geestelijke zorgvraag door de inzet van een hulphond. Een fantastische organisatie die door de inzet van honden voorkomt dat mensen met een fysieke of geestelijk beperking in een isolement raken en nieuw perspectief biedt. ULC steunt Hulphond Nederland.

 

 

Roparun

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. ULC is hoofdsponsor van Team082. Zij zetten zich elk jaar weer keihard in om een sportieve topprestatie te leveren en daarmee het motto van de Stichting Roparun te kunnen verwezenlijken. Volg de voorbereidingen van Team082 op www.team082.nl