Onderwijs

Voor universiteiten, hogescholen en basisscholen staat de student centraal. Bekend is dat de leerprestaties van leerlingen en studenten positief beïnvloed worden door de kwaliteit van hun studieplek: een gezond binnenklimaat, goede verlichting, uitstekend werkende ICT-voorzieningen en een hoge standaard voor onderzoeksfaciliteiten. Aandacht voor de toekomst van de jeugd betekent naast goed onderwijs ook aandacht voor duurzame oplossingen om de optimale condities in het onderwijsgebouw te realiseren.  

Aandacht voor de toekomst betekent ook aandacht voor de beheersing van exploitatiekosten van onderwijsinstellingen. De investering in maatregelen op het gebied van energie en onderhoud wordt aantrekkelijker als de totale levensduurkosten van het gebouw in beschouwing worden genomen. De technische installaties worden dan toegesneden op de gewenste functionaliteit, prestatie en financiële randvoorwaarden op de lange termijn.

De specifieke vraagstukken van opdrachtgevers staan bij ULC voorop in advisering, ontwerp, uitvoering, beheer en onderhoud.